Рапърът Takeoff, най-младият член на рап и хип-хоп триото Migos,

...
Рапърът Takeoff, най-младият член на рап и хип-хоп триото Migos,
Коментари Харесай

Кървава престрелка: Убиха мега рап звезда, почина от раните си на 28 години

Рапърът Takeoff, най-младият член на рап и хип-хоп триото Migos, е бил убит в Хюстън, Съединени американски щати, оповестяват международни медии.

28-годишният музикант е бил на ваучър дружно с Quavo, само че по време на празненството е имало спор с един от другите посетителите. В резултат на това Takeoff получил огнестрелна рана, която се оказала съдбовна и е умрял на място. Съобщава се за други двама души, които са също простреляни и откарани в болница. Рапърът Quavo е незасегнат.

Виж още: Русото отново е на мода! Кралицата се боядиса - Галена е блондинка 

В Twitter другари и почитатели отдадоха респект на починалия рапър. " Спомням си, че Takeoff беше доста земен, готин пич ", написа боксьорът Кристофър Ливингстън Юбанк-младши. От полицията не разкриват повече елементи по случая, само че в обществената мрежа се появи история от свидетел, който твърди, че Takeoff бил извънредно спокоен и не е проявявал експанзия. Очевидецът споделя още, че Takeoff е бил погубен непредумишлено. 

Виж още: " Разбрах, че когато някой си е извършил задачата до дъно, си отива ": Андреа тормози с думи

Takeoff е роден през 1994 година в щата Джорджия. Кариерата му започва с Quavo и Offset през 2008 година Първоначално групата се назовава Polo Club, само че по-късно трансформират името си на Migos. Издават първия си албум през 2011 година Един от най-големите им шлагери е " Bad and Boujee " в колаборация с Lil Uzi Vert.

Виж още: „ Минах през пъкъла “: Матю Пери с шокиращо прям спомен за борбата си с опиатите

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР