Рапърът Стормзи като дете носел дрехите на сестра си, защото

...
Рапърът Стормзи като дете носел дрехите на сестра си, защото
Коментари Харесай

Стормзи износвал дрехите на сестра си като малък

Рапърът Стормзи като дете носел облеклата на сестра си, тъй като фамилията било оскъдно и не успявало да купува нови облекла за децата, заяви Контактмюзик.

Изпълнителят на шлагера "Vossi Bop " израснал в семейство "от работническата класа " с майка си, двете си по-големи сестри и по-малък брат.

"Живеехме в къща в Норбъри...Вземах всички остарели облекла на една от сестрите ми. Имах шанс, че тя бе мъжкарана и можех да нося облеклата й ", споделя рапърът.

Той си спомня, че и през разум не му минавало да желае нови маратонки. Училищните екскурзии били мит за момчето.

"Мама работеше на две-три места като чистачка. Докато растяхме, нямахме нищо, само че пък се обичахме ", споделя Стормзи.

Рапърът Стормзи ще подари 10 милиона лири за дела в поддръжка на чернокожите

Откакто стана известен като грайм актьор, Стормзи се отдаде на щедрост за общността и финансира стипендии за чернокожи студенти в Кембридж. Рапърът, който е на 26 години, се ангажира да поддържа с 10 милиона английски лири за интервал от 10 години организации, които се борят против расовото неравноправие.

Стормзи споделя, че за хората от неговата общественост и обществен статут е мъчно да реализират огромен прогрес в живота. "Не съм нобелов лауреат. Просто върша това, което би трябвало да се прави ", споделя изпълнителят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР