Рапърът Шон Диди“ Кумс е обвинен в изнасилване, побои и

...
Рапърът Шон Диди“ Кумс е обвинен в изнасилване, побои и
Коментари Харесай

Рапърът Шон Диди Кумс е обвинен от певицата Каси в системно изнасилване и побои

Рапърът Шон „ Диди “ Кумс е упрекнат в обезчестяване, побои и полов трафик по дело, заведено от американската аренби певица Каси по отношение на тяхната десетилетна връзка, предадоха международните информационни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

В желае, подаден против продуцента и музикален магнат във федералния съд на Ню Йорк, Каси, чието рождено име е Касандра Вентура, твърди, че Кумс я е въвлякъл в своя „ демонстративен, забързан и изпълнен с опиати метод на живот “ скоро откакто се срещнала с него и подписала контракт с лейбъла му, когато тя била на 19, а той на 37 години през 2005 г. 

Адвокатът Бен Брафман съобщи, че Кумс " изрично отхвърля "  обвиненията. 

Самата Вентура, която в този момент е на 37 години, сподели, че Кумс, който в този момент е на 54 години, е почнал да злоупотребява с нея незабавно щом връзката им е почнала.

В желае се твърди, че музикантът бил „ податлив към неконтролируема гняв “, подлагал Каси на „ жестоки “ побои, при които я удрял, ритал и тъпчел. Твърди се, че я е дрогирал принудително и я е принуждавал да прави секс с други мъже, до момента в който той е мастурбирал и ги е снимал. 

В желае се споделя, че когато през 2018 година тя се пробвала да приключи връзката, Кумс я принудил да влезе в дома си в Лос Анджелис и я изнасилил.

„ След години на безмълвие и мрак, най-сетне съм подготвена да опиша историята си и да приказвам от свое име и в интерес на други дами, които се сблъскват с принуждение и корист във връзките си “, споделя Вентура в изказване. 

Адвокатът Брафман назова изказванията ѝ „ неистини “.

„ През последните шест месеца господин Кумс беше подложен на настойчивото искане на госпожа Вентура за 30 млн. $ под опасността да напише унищожителна книга за връзката им, което беше недвусмислено отхвърлено като жестоко изнудване “, се споделя в изказването му. „ Въпреки че отдръпна първичната си опасност, госпожа Вентура в този момент прибягва до подаване на иск, пъстър с голословни и възмутителни неистини, целящ да опетни репутацията на господин Кумс и да потърси възнаграждение “, добави юристът.

Адвокатът на Вентура Дъглас Уигдор отговори в изказване, че Кумс ѝ е предложил „ осемцифрена сума, с цел да я накара да замълчи и да предотврати завеждането на този иск. Тя отхвърли напъните му и реши да даде публичност на всички дами, които страдат в безмълвие “.

Кумс е измежду най-влиятелните хип-хоп продуценти и водачи през последните три десетилетия.

Двамата с Вентура стартират да се срещат през 2007 година и поддържат връзка от време на време  повече от десетилетие. 

Каси става известна с продуцирания от Райън Лесли шлагер сингъл Me & U, който през 2006 година заема първо място в класацията на " Билборд " за хип-хоп сингли. Песента е водещият сингъл от единствения ѝ студиен албум, който е със същото заглавие.

Като актриса Каси взе участие в няколко телевизионни и кино плана, измежду които Empire на Фокс, Step Up 2:The Streets и Spenser Confidential.

Кумс построява една от най-големите империи в хип-хопа, прокарвайки пътека с няколко организации, свързани с известното му име. Той е създател на Bad Boy Records и троент притежател на „ Грами “, който е работил с голям брой реализатори от най-високо равнище, измежду които Ноториъс Би Ай Джи, Мери Джей Блайдж, Ъшър, Лил Ким и други

Магнатът основава стилната линия за облекла Sean John, започва телевизионния канал Revolt с фокус върху музиката и продуцира риалити шоуто Making the Band за Ем Ти Ви.

Тази година той издаде петия си студиен албум The Love Album: „ Off the Grid “, който завоюва две номинации за „ Грами “ този месец.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР