Рапърът-путиноид Иван Динев влезе в словесна война с популярната с

...
Рапърът-путиноид Иван Динев влезе в словесна война с популярната с
Коментари Харесай

Устата се гаври с Ивка Бейбе: Баща ти трябваше да те изхвърли в мивка, мейбе!

Рапърът-путиноид Иван Динев влезе в словесна война с известната с неспособно модифицираните си гърди инфлуенсърка Ивка Бейбе.

Престрелката сред двамата се разиграва по време на шоу, видеа от което обикалят TikTok. " Между другото, аз за първи път се виждам с Устата, това е обикновено, тъй като аз в моя подкаст поканвам най-актуалните имена ", изцепва Ивка, намеквайки, че рапърът е изпята ария.

Певецът обаче не остана задължен на провокативната имитация, отправена към самия него и оставя водещата без думи.



Устата на Червения площад

" Ивка БейбИ, в случай че татко ти беше по-внимателен преди години щеше да си в мивка МЕЙБИ ", забива Устата право в задачата, като преди този момент подгрява с подигравката, че с растежа си Ивка можела да мине права пред бюрото против него. След това майтапите на неин тил продължват с цялостна мощност и Устата още веднъж се стопира на телосложението й.

" Тя е известна с две неща (гърдите). Ивка, пандемията свърши - за какво са още обществено дистанцирани, вършат се, че не се познават? Толкова са отдалечени (въпросните цици), че всяка е със лично часово време, само че дано да не се майтапим на гърба на Ивка, въпреки всичко там са гърдите й! ", шеговито споделя дуетната половинка на попфолк певицата Софи Маринова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР