Рапърът PnB Rock е бил убит в ресторант в квартал

...
Рапърът PnB Rock е бил убит в ресторант в квартал
Коментари Харесай

Убиха в ресторант топ холивудска звезда, ето и причината за престъплението

Рапърът PnB Rock е бил погубен в ресторант в квартал на Лос Анджелис. Полицията в началото не е идентифицирала, че убитият е в действителност PnB Rock, само че сп. " Billboard " оповестява, че органите на властта удостоверяват за престрелка във въпросния ресторант, а вероятната причина е въоръжен обир.

PnB Rock е бил откаран с кола за спешна помощ, а източници настояват, че е умрял малко по-късно в болничното заведение. 30-годишният рапър, чието същинско име е Раким Ален, е бил в ресторанта със своята другарка. По-рано тя разгласила фотография от ресторанта, само че след престрелката фотото било изтрито, написа " Los Angelеs Times ".

Виж още: София против провинцията: Куков не търпи диалекти и упрекна Гената, че не може да говори 

Капитан Кели Мюниц оповестява, че цел на грабежа е бил точно PnB Rock, а задачата - неговите бижута. Рапърът е бил прострелян моментлано по време на обира, а килърът е избягал през задната врата на ресторанта, по-късно е траял с автомобил. Полицията ревизира всички камери в ресторанта и в околоността, с цел да бъде открит причинителят на закононарушението. 

Виж още: " Домът на дракона " или " Властелинът на пръстените: Пръстените на силата ": Феновете са раздвоени 

PnB Rock е роден през декември 1990 година, а в скорошно изявление за сп. " Paper " той съобщи, че от 19-годишен е въодушевен да основава музика. Музата му идва, откакто чува албума " Take Care " на Дрейк. PnB Rock е известнен с музикалните си качества да смесва мелодии и ритми, което отличава неговите части.

Една от най-известните му песни е неговата версия на " Unforgettable ", която се трансформира в един от модерно траковете в TikTok. През 2019 година PnB Rock показа своя дълго чакан дебютен албум. 

Виж още: Емо Каменов ще громи сърби – влиза в най-провокативното риалити шоу „ Задруга “

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР