Рапарът Наско изобщо не заподозря каква неприятна изненада го чака

...
Рапарът Наско изобщо не заподозря каква неприятна изненада го чака
Коментари Харесай

Съдбата нанесе страшен удар по Наско от ВИП Брадър!

Рапарът Наско въобще не заподозря каква неприятна изненада го чака отвън рамките на Къщата. Атанас Колев бе огромният победител на VIP Brother 2018 с цели 60.1% от зрителския избор. Грандиозното шоу, с което през вчерашния ден приключи сезонът в най-популярното риалити в България, бе изпълнено със страхотни моменти. Наско показа пред Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, че е доста благополучен и че къщата ще му липсва. Само че той не знаеше какво го чака отвън къщата.

Гаджето му го е зарязала малко преди влизането на Наско в предаването. В момента някогашната му половинка Надя има нов мъж в живота си, написа в. Телеграф.

Връзката на двамата та бе относително дълга, а запознанството им станало в университета във Варна, където са студенти по медицина. Надя Неделчева, както е името на хубавицата, е колкото Наско, което е изненада поради слабостта му към по-възрастни дами. Раздялата сред тях се е случила малко преди изпълнителят да влезе в реалити предаването, само че аргументите за това остават мистерия.

В момента някогашната му половинка има нова връзка и постоянно разгласява в обществените мрежи фотоси с гаджето си. Не е ясно актуалният й обичан с какво се занимава, само че за разлика от Наско той не е прочут в светските среди. Интересно е, че първата им обща фотография е качена в края на лятото, а описанието гласи „ Толкова съм щастлива, че се срещнахме още веднъж след 7 години “, което подухва на мисълта, че двамата или са били доста близки преди този момент, или са възобновили остарялата си връзка.

Очевидно обаче Наско не е наясно с тази вест, защото преди дни показа пред съквартирантите, че се надява Надя да го чака на финала и би бил доста благополучен, в случай че това се случи.

Втората обща фотография на варненската хубавица с новия й обичан в оповестена на 10 септември, а ден по-късно рапарът влезе в Къщата, от която през вчерашния ден излезе като победител. Същият ден – 10 септември, е качен различен общ фотос на Надя й новия й, на който двамата са в колата и той я е целунал, а под нея тя го назовава „ моят красавец “. Наско даже не попада в листата й с другари в Инстаграм. Надя го е изтрила, до момента в който той нея не. Вероятно някогашната половинка на Мария Илиева има вяра, че двамата са запазили другарските си взаимоотношения и могат да опитат да продължат дружно и след предаването.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР