Рапърът-милиардер Шон Пи Диди Комбс е изправен пред нови обвинения

...
Рапърът-милиардер Шон Пи Диди Комбс е изправен пред нови обвинения
Коментари Харесай

И мъж обвини Пи Диди в сексуално посегателство

Рапърът-милиардер Шон " Пи Диди " Комбс е изправен пред нови обвинявания в полово посягане. Този път обаче изказванията идват не от жена, а от мъж, музикален продуцент, който го съди за 30 милиона $ за това, че под въздействието на опиати изпълнителят неведнъж го е опипвал и се е държал непочтено пред него.

Родни " Лил Род " Джоунс изяснява, че му е било подредено да набира проститутки и да прави секс с тях за наслаждение на звездата, като разгласи, че разполага със стотици часове видео материал, документиращи " сериозната противозаконна активност " на Комбс.

Припомняме, че хип-хоп изпълнителят към този момент е изправен пред правосъдни каузи от три дами, а около скандалните разкрития е изгубил голям брой бизнес партньорства.

Пи Диди отхвърли обвиняванията против него, определяйки ги като " отвратителни ", а юристът му назова изказванията на Джоунс като " чиста небивалица ".

" Лил Род не е нищо повече от измамник, който заведе дело за 30 милиона $, нахално търсейки незаслужена облага ", сподели юрист Шон Холи пред TMZ.

" Неговото неразумно споменаване на имена за събития, които са чиста небивалица и просто не са се случили, не е нищо повече от транспарантен опит да си завоюва известност. Имаме безапелационни, неоспорими доказателства, че изказванията му са цялостни неистини. Опитите ни да споделим това доказателство с юриста на господин Джоунс, Тайрън Блекбърн, бяха пренебрегнати, защото господин Блекбърн отхвърля да отговори на позвъняванията ни ", твърди още бранителят на Диди.

Комбс наема Джоунс през август 2022 година, с цел да продуцира някои от песните в R&B албума " The Love Album: Off the Grid ", който беше номиниран за Грами след излизането си през септември 2023 година

" Г-н Джоунс се съгласи и от този момент животът му е пагубно обиден ", се твърди в документите на ищеца по делото. Повече от година той е търпял " непрекъснато непоискано и неразрешено опипване и допиране на ануса му " в домовете на Комбс във Флорида, Лос Анджелис и Ню Йорк, както и на наета яхта на Американските Вирджински острови. Комбс го среща с Куба Гудинг младши на яхтата, където се твърди, че артистът стартира да " допира, опипва и гали краката на господин Джоунс, горната вътрешна част на бедрата му покрай слабините му, тънката част на гърба му покрай задните елементи и раменете му ".

Ищецът твърди още, че е бил полово принуден от братовчедка на приятелката на Комбс, Юнг Маями, и е бил заставен да гледа видео на звукозаписния продуцент Стиви Джей, който прави секс с различен мъж.

Джоунс разкрива, че е бил заставен да работи в банята на Комбс, до момента в който звездата се къпал гол зад стъклен заслон. Продуцентът твърди, че Комбс се е хвалил, че е стрелял по хора и го е заплашвал да му нанесе телесни повреди, в случай че Джоунс не извърши настояванията му.

" Г-н Комбс непрекъснато дава да се разбере, че има голяма власт в музикалната промишленост и в правоприлагащите органи ", се твърди в делото.

Джоунс твърди, че малолетни девойки и проституиращи са били посетители на домашните празненства на звездата и че е видял по какъв начин звездата сипва дрога в напитките им.

Делото беше заведено в понеделник в Окръжния съд на Ню Йорк, три седмици откакто Джоунс подаде молба в платформата Gofundme с искане за пари, с цел да съди рапъра за неплатени възнаграждения.

Той споделя, че е опитал да се разбере с екипа на рапъра " по спокоен метод ", само че това не се е случило, предава Дир.бг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР