Рапърът Лил Дърк оглави класацията на “Билборд за албуми със

...
Рапърът Лил Дърк оглави класацията на “Билборд за албуми със
Коментари Харесай

Рапърът Лил Дърк отново оглави класацията на “Билборд” за албуми

Рапърът Лил Дърк оглави класацията на “Билборд ” за албуми със “7220 ”, заяви уеб сайтът на изданието. 

Той застава отпред на подреждането за втора непоследователна седмица, откакто бе на върха в края на месец март. Лил Дърк заемаше втора позиция в чарта в последните три седмици.  От “7220 ” са продадени над 47 000 еквиваленти единици през миналата седмица.

На втора позиция в Билборд 200 се подрежда Морган Уолън с албума си “Dangerous: The Double Album ”, който се изкачва с две позиции по отношение на подреждането предходната седмица. От него са продадени 46 500 еквивалентни единици за отчетния интервал. 

Саундтракът към " Енканто ", който завоюва премия " Оскар " за най-хубава анимация, е на трето място в класацията на “Билборд ”. Продажбите му възлизат на 45 000 еквиваленти единици. Продукцията резервира позицията си в чарта от предходната седмица. 

Четвърти се подрежда Джак Уайт с албума “Fear of the Dawn ”, който излезе на 8 април. В дебютната си седмица в подреждането Билборд 200 той осъществя продажби от 42 000 еквивалентни единици. 

В челната петица остава и Оливия Родриго с тавата “Sour ”, от която за отчетния период са продадени 39 000 еквивалентни единици, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР