Рапърът Крсико става продуцент на естрадните легенди Благовест и Светослав

...
Рапърът Крсико става продуцент на естрадните легенди Благовест и Светослав
Коментари Харесай

Залезлият Криско става продуцент на братя Аргирови! На хоризонта се задава нов провал

Рапърът Крсико става продуцент на естрадните митове Благовест и Светослав Аргирови, научи HotArena. Близнаците водят договаряния с габровеца да станат част от каталога на музикалната компания „ Адаманд ентъртаймънт “.

След пенсионирането си в Норвегия Светослав се върна за непрекъснато в България и с брат му стартират нов рестарт на кариерата си. През последните 20 години двамата имаха епизодични изяви на сцената, само че тази есен готвят стремително завръщане. „ В момента преговаряме с Криско да работим за неговата компания. За следващата година считаме да създадем огромен концерт и би трябвало сериозна подготовка “, споделя пред „ Телеграф “ Благовест Аргиров.

В музикалните среди шушукат, че този план ще е жертван на неуспех. „ Криско не може да се грижи за личната си кариера, по какъв начин ще се оправи с тази на Аргирови не е доста ясно “, чудят се сътрудници на именития дует.

В последните месеци Криско се оплаква от липса на участия. Собствениците на клубовете не желаят да рискуват и да изплатят хонорар от 5000 лв., който посмъртно не могат да избият по-късно. Някои от тях са подготвени да платят наказателна клауза на Криско, само че да анулират към този момент плануваните му задължения. На едно от последните участия на рапъра в пловдивски клуб са се събрали едвам 50 индивида, които са го освиркали в края на изявата поради пеенето на плейбек.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР