Рапърът Кристо затъна в дългове до ушите. Хора от близкото

...
Рапърът Кристо затъна в дългове до ушите. Хора от близкото
Коментари Харесай

Рапърът Кристо затъна до ушите в дългове

Рапърът Кристо затъна в задължения до ушите. Хора от близкото му обграждане издават, че съвсем няма другар или прочут, от който да не е желал пари. 

Христо Балабанов, както е същинското име на артиста, е взел редица заеми от другари, които не е върнал и до през днешния ден. 
Гневните кредитори споделят, че Кристо е прекомерно самовлюбен. Двамата с майка му Мариана Балабанова са задлъжнели на мнозина, само че това въобще не ги трогва. Последното възприятие, което изпитват, когато срещнат някой от хората, на които дължат пари, е позор.

Опарен от рапъра също удостовери информацията, че той дължи доста пари освен на него, а и на още редица познати и другари. 
Това надалеч не е първият скандал, заформил се към него. Припомняме, че преди няколко години той хвърли всички в шаш, хващайки си малолетно момиче за гадже. Девойката бе едвам на 15 години, само че наподобява нямаше нищо срещу това да е гаджето до известния рапър.

Само за съпоставяне ще напомним, че по това време Кристо беше на 35 години. При все, че към днешна дата наближава 40-те, рапърът към момента се заглежда по девойки на към 20-годишна възраст. 

Основните условия, които рапърът има към приятелките си, са да са с дълги крайници, руса коса и манекенски ограничения. В противоположен случай нямат никакъв късмет.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР