Рапърът Кристиан Талев – Криско изненада жена си Цветелина Петрова

...
Рапърът Кристиан Талев – Криско изненада жена си Цветелина Петрова
Коментари Харесай

Kриско дари жена си с бижу за 10 бона

Рапърът Кристиан Талев – Криско изненада жена си Цветелина Петрова по случай рождения ѝ ден. Той ѝ сервира гривна на френски първокласен бранд за бижута на стойност 10 бона. Рапърът и различен път е правил скъпи дарове на половинката си, нищо че му се носи славата на свидлив габровец. Преди време изпълнителят заплати и за модификацията на благоверната си – по този начин тя се снабди със силиконов бюст, по-големи устни и изразителни скули.
Цветелина и Криско бяха в обтегнати връзки месеци наред, даже се появиха клюки, че са се разделили. Явно обаче хитовият музикант е решил да направи стъпка към доближаване с майката на децата си, сюрпризирайки я с бляскав подарък за хиляди евро.Тя е отбелязала персоналния си празник в изтънчен столичен ресторант с най-близките си. От фотографията, която пусна в обществената мрежа се вижда, че в компанията е бил и артистът Димитър Рачков.

Рапърът и чаровната брюнетка са дружно повече от 5 години и имат 2 деца – щерка Амая и наследник Даниел. Те съблюдават поверителност по връзки на наследниците си и не ги демонстрират в обществената мрежа. За разлика от други известни персони, фамилията ревниво пазят персоналния си живот.

„ Когато пораснат, дано да се демонстрират, в случай че желаят. Сега са още дребни и избираме да ги опазим ”, коментирал е габровецът. Появявали са се единствено броени снимки на момиченцето, само че не и на момчето.

Цветелина изцяло подкрепяла мъжа си в решението да крият децата си. През последните месеци родителите имали много търкания между тях, само че тъкмо по този въпрост постигнали единодушие. Неотдавна рапърът и жена му бяха пред разлъка, само че очевидно са съумели да създадат компромис поради децата.

Хора от обкръжението на Талев настояват, че той се е изпокарал съществено с някогашната стюардеса след появяването на бебето Даниел. Младата майка била извънредно изнервена около двете подбудени деца, а Криско не ѝ оказвал огромна поддръжка, тъй като или ходел по участия, или имал други занимания за свободното време. Не е ясно дали е бил намесен трети човек във връзката им, само че съгласно осведомени не се е стигало до невярност.

Изпълнителят на шлагера „ Шапка ти смъквам ” нееднократно е разказвал за началото на любовта си с кръшната Цвети. Запознали се на фотосите на негов видеоклип. По това време хубавицата се изявявала като танцьорка. Тя работела още и като стюардеса, съвместявайки двете специалности. Дори имала проекти да се откри в Дубай, само че Талев я убедил да не го прави, с цел да бъдат дружно.

Сега Петрова твърди, че желае да се отдаде на фамилията и на двете си деца. Тя няма желание да се връща на работа, тъй като мъжът ѝ има сполучлива музиклна кариера и я устоя. Преди да се залюби с Цвети, Талев излизаше с плеймейтката Ася Капчикова, която с днешна дата също е майка, само че на 3 деца. Криско не е в положителни връзки с някогашната си поради многочислените ѝ изневери в предишното и избира да не се сеща за нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР