Рапърът Крис Браун нападна жена посред бял ден. Инцидентът е

...
Рапърът Крис Браун нападна жена посред бял ден. Инцидентът е
Коментари Харесай

Крис Браун хвана за гърлото младо гадже в Маями СНИМКИ

Рапърът Крис Браун атакува жена измежду бял ден. Инцидентът е станал рано сутринта на 26 март в Маями. Браун отмарял с компания в къща, която наел поради тазгодишното издание на Ultra Music Festival. Очевидци са го снимали да души млада жена, оповестява TMZ, представени от Блиц.

По думите на юриста на Браун, дамата, която на фотосите изпълнителят е хванал за гърлото, е приятелката му, а случилото се е смешка. „ Това е приятелката му. Очевидно е, че всичко това е игра, както и самата тя удостовери. Този, който се меси в персоналния им живот, ще си заплати за това ”, разяснява Марк Джерагос. През 2016 година Крис Браун бе разследван, откакто жена го упрекна в нанасяне на побой.

Потърпевшата Лизен Гутиерес, че е била на частно празненство в апартамент на Браун в хотел в Лас Вегас. Тя съумява да внесе на празненството телефон и навряла камерата му в лицето на изпълнителя. Браун буен, почнал да крещи на Лизен и я блъснал в лицето. През 2009 година Браун преби и певицата Риана, която по това време му беше гадже. След случая той бе задържан и получи условна присъда от 5 години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР