Рапърът Костадин Кобаков – Кобака и 34-годишната му любовница издъхнаха

...
Рапърът Костадин Кобаков – Кобака и 34-годишната му любовница издъхнаха
Коментари Харесай

Мишо Шамара за смъртта на Кобака: В шок съм!

Рапърът Костадин Кобаков – Кобака и 34-годишната му държанка издъхнаха от задушаване по време на любовни милувки в гараж в Пловдив. Двамата били в мерцедеса с пазарджишка регистрация на 40-годишния мъж, прочут с песните си с Мишо Шамара и Ванко 1. Труповете на Кобака и новата му другарка, която била женена с две деца, били открити към 7 часа сутринта на 17 март от татко му.

Предполага се обаче, че са умряли два дни по-рано – в петък вечерта, тъй като от този момент околните им нямали никаква връзка нито с единия, нито с другия.

На 15 март вечерта дамата на Кобаков била на работа в дискотека в Пловдив. След като промяната й завършила, се обадила на Костадин да се видят. Той имал опция да я заведе в хотел, тъй като в джоба си имал 4700 лв.. Вместо това предпочел да й се похвали с новото си жилище в една от първокласните кооперации на ул " Рая “ в кв. " Смирненски “. " Аз открих труповете им, тъй като синът ми не си вдигаше телефона от петък вечерта. Звънях му и тази нощ (17 март) в 4 ч. сутринта, само че след това в 7 часа телефонът му беше с паднала батерия. Гледката беше страшна. На никой родител не поисквам да си погребва детето. Не знам по какъв начин ще кажа на майка му, че е умрял “, плачеше бащата Асен пред злощастния гараж, цитира " Телеграф “.

Костадин и дамата му се отдали на милувки в колата в гаража. Явно им е станало студено и по някое време той е запалил мотора, което решение се оказало съдбовно.

Кобака в близкото минало се изявяваше като рапър в лейбъла на сътрудника си Мишо Шамара. Варненецът не пропусна да разяснява случилото се: " Сега ставам. Сега разбрах. И съм в потрес. Почивай в мир, брат ми. Минахме много неща дружно. Ще те запомнят ухилен! “.

След като завършва кариерата му на музикант, се захваща със фамилния бизнес с игрални зали. Кобака е внук на някогашния народен представител на Българска социалистическа партия от Пазарджик Костадин Кобаков. Преди да отиде в Народното събрание, дядото е бил ръководител на алените в града.

Има забавни мнения под поста на Шамара. Мнозина допускат, че Кобака е бил убит и случилото се не е трагичен случай. Потребител с друга позиция ги отвърна: " До всички, които се съмняват в историята. За страдание, това може да се случи на всеки. Доста прочут факт е, че в тясно пространство е неразрешено да се стои в кола с включен мотор - тъкмо поради ОТРОВНИТЕ газове. В случая - при вдишването им, човек не може да се усети и просто...припада и няма кой да му помогне. Въглеродният оксид ( carbon Monoxide) е рисков газ, който няма..ама НЯМА нито аромат, нито цвят, нито усет. При поемане се комбинира с хемоглобин (който придвижва кислорода от белите дробове и въглеродния диоксид) и по този метод кара дробовете да не могат да действат вярно. Вдишването на въглероден оксид води до образуването на карбоксихемоглобин, който понижава притока на О2 до частите на тялото и предизвиква тежък пристъп и в последна сметка - съдбовният край “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР