Рапърът Кодак Блек е арестуван в Южна Флорида за трафик

...
Рапърът Кодак Блек е арестуван в Южна Флорида за трафик
Коментари Харесай

Рапърът Кодак Блек е арестуван за разпространение на наркотици

Рапърът Кодак Блек е задържан в Южна Флорида за трафик на оксикодон и за владеене на наркотични субстанции, заяви Асошиейтед прес.

Изпълнителят, чието същинско име е Бил Капри, е настанен в затвор във Форт Лодърдейл, Флорида, където ще чака правосъдно решение по искане за освобождение под гаранция.

Rapper Kodak Black was arrested during a traffic stop in Florida, authorities said Friday
— CNN (@CNN)

В известие на пътна полиция във Флорида се показва, че Кодак Блек бил спрян за инспекция, до момента в който управлявал автомобил със стъкла, които били затъмнени повече от позволеното. При инспекцията била открита миризма на марихуана, служителите на реда претърсили автомобила и разкрили дребна торбичка с 31 бели таблетки и над 75 000 щатски $ в брой. Анализът посочил, че таблетките са оксикодон - синтетичен опиоид.

Проверките открили също, че шофьорската брошура на Кодак Блек и документите на автомобила, който управлявал, са с изминал период на годност. Адвокатът на рапъра написа в Туитър, че ще обезпечи освобождението му под гаранция и казусът ще бъде позволен бързо.

По-рано през годината Кодак Блек бе задържан за навлизане в непозната благосъстоятелност в Южна Флорида. По-късно прокуратурата не му предяви обвиняване.

През януари 2020 година тогавашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп помилва рапъра, който бе излежал половината от федералната присъда от три години отнемане от независимост за подправяне на документи за пазаруване на оръжие.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР