Рапърът Кодак Блек беше освободен от ареста, след като беше

...
Рапърът Кодак Блек беше освободен от ареста, след като беше
Коментари Харесай

Задържаха рапъра Кодак Блек за притежание на наркотици и оръжие

Рапърът Кодак Блек беше освободен от ареста, откакто беше арестуван за владеене на опиати и оръжие, пресичайки границата сред Канада и Съединени американски щати покрай Ниагарския водопад, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Наложената му гаранция е 20 000 $. Блек беше сниман по какъв начин излиза от ареста на окръг Ниагара, криейки лицето си зад ветрило от 100-доларови банкноти.

Кодак Блек, чието рождено име е Бил Капри, е имал револвер и марихуана. Той е карал "Кадилак Ескалейд ". Трима души, които са задържани със същите обвинявания, са го следвали с порше.

Делото против Кодак Блек е планувано за идващия месец.

Заради случая са анулирани два концерта на 21-годишния рапър - в Бостън и Машантъкет, Кънектикът. В Бостън Кодак Блек е трябвало да пее в сряда, когато е станал случаят. Феновете му, които са го чакали дълго в залата, са се разгневили и е трябвало да се намеси полиция, с цел да ги разпръсне пред клуба.

Кодак Блек се постанова като една от огромните звезди на хип-хопа. През декември той оглави класацията на "Билборд " с албума си "Dying to Live ". Първият му шлагер е "Tunnel Vision " през 2017 година

Това не е първият проблем със закона на Кодак Блек, който е задържан няколко пъти. Той е упрекнат и за обезчестяване в Северна Каролина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР