Рапърът Кание Уест подаде документите си, за да участва в

...
Рапърът Кание Уест подаде документите си, за да участва в
Коментари Харесай

Кание Уест подаде документи за участие в президентските избори в Луизиана

Рапърът Кание Уест подаде документите си, с цел да взе участие в изборите за президент на Съединени американски щати в щата Луизиана, съобщи Асошиейтед прес.

Рапърът подаде документи още в петък. Той ще съставлява партията "Бъртдей празненство ".

Освен него за присъединяване в президентските избори в Луизиана се кандидатираха още 10 души. За разлика от множеството щати на Съединени американски щати, Луизиана не изисква от претендентите да събират подписите на гласоподаватели в своя поддръжка. За регистрацията е належащо единствено да се подадат документите и да се заплати такса от 500 $.

Рапърът разгласи кандидатурата си на Деня на независимостта на Съединени американски щати. Към този миг крайният период за регистрация в шест щата към този момент беше отминал, отбелязва АП. Оттогава Уест и партията му срещат усложнения със спазването на крайните периоди, с цел да бъдат позволени до присъединяване в изборите.

Критици на решението на Уест считат, че решението му да се кандидатира може да е скрит план за лишаване на гласове от претендента на Демократическата партия, изключително в основни щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР