Рапърът Ивайло Иванов - Играта поднесе свежа лятна изнанада на

...
Рапърът Ивайло Иванов - Играта поднесе свежа лятна изнанада на
Коментари Харесай

Играта предизвиква всички жени да го вкарат в #ХАШТАГ

Рапърът Ивайло Иванов - Играта сервира свежа лятна изнанада на всички свои фенове, на пук на неувереното време в последните седмици . От броени часове в YouTube можете да чуете и видите видеото към чисто новата му ария, носещата любопитното име " Хаштаг ".
Тя е в колаборация с VessoU , като с изключение на в рапирането двамата си поделят уговорката с написването на текста.
" Текстът е споделен от двамата – от мен и VessoU, той написа неговата част, а аз моята. В чалгата няма споделено, там oбикновено някой различен го е писал. В рапа държим доста всичко да си е наше ", разяснява особено за Actualno.com Играта.
Той добави, че концепцията за парчетото е напълно негова. С VessoU се срещат преди 2 години и от дълго време желаят да създадат нещо дружно, само че по думите му просто не откривали подобаващата ария. И по този начин попадат на това парче.
" Не сме търсили съзнателно да е нещо настоящо. Може би хаштаг вълната ще е известна още малко, след това може да е настояща питанката ", майтапи се Играта.

Режисьор на клипа е Евгени Банев, а рапарът работи с него за пръв път. Описва го като " млад, доста кадърен човек с ексцентрично мислене ": " Той работи за концепцията, а не просто поради парите. Това е готиното, тъй като в рапа в България към момента няма доста пари. В чалгата е необичайност сумата за един клип да падне под 10 – 15 000 лева, което е нелепост. Когато върша видеа, за благополучие се случва по този начин, че работя с хора с разнообразни хрумвания, които не се интересуват толкоз от парите ", описа още Ивайло.
Клипът е сниман в дискотека, благосъстоятелност на негов другар. Други негови другари също вземат присъединяване в снимането. Видеото към " Хаштаг " е третото за 2018-та за Играта, като до края на година се надява да се появят още два нови.

На всички читатели на Actualno.com Играта пожела: " Надявам се това лято хаштаговете да се усилят повече. Ще пожелая на всички дами да ме вкарат в хаштаговете си " .
Ако времето разреши в околните седмици рапърът възнамерява море, дружно със своята половинка, само че не знае тъкмо когато, тъй като по думите му " това лято стилният аксесоар ще е чадър " . Той добави, че готви още една изненада за почитателите си, която ще бъде разкрита в края на лятото.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР