Рапърът Ицо Хазарта, който винаги е избягвал да говори за

...
Рапърът Ицо Хазарта, който винаги е избягвал да говори за
Коментари Харесай

Ицо Хазарта показа малката си дъщеря

Рапърът Ицо Хазарта, който постоянно е избягвал да приказва за персоналния си живот, сподели дребната си щерка Лора в телевизионното предаване "Търси се ". Емоционалната среща с наследницата му ще бъде показана тази неделя от 11 часа по бТВ.


Макар ревниво да пази персоналния си свят към този момент дълги години, Христо Петров ще допусне водещите Нели и Меги до най-съкровеното си пространство.



Журиращият в „ България търси гений “ има и по-голяма щерка - Аделина, която към този момент върви по собствен път в живота. Лора разкрива, че татко й е извънредно добър кулинар и най-вече обича да й прави пържоли. И счита, че двамата си наподобяват най-вече по възприятието си за комизъм. „ Най-често вървим на Витоша и караме колелета. Той е доста интелигентен и занимателен! Той е супер татко! “, споделя тя. И признава: „ Аз също желая да се занимавам с музика, само че желая да стана пианистка. “



„ По-скоро не бих я подкрепил в желанието й да се занимава с музика. Ако желае да се занимава с музика в България, тя ще бере страшни кахъри, поради това, че е мое дете. От друга страна обаче желая да направя по този начин, че моите деца да са умни, положителни и възпитани и с техния си ум да влизат в живота. Каквото тя реши!, споделя Ицо в прям диалог в студиото на „ Търси се “.

„ Изобщо не можем да съпоставяме бащинството с музиката. Бащинството е едно от тези неща, които ти дава доста и на доста те учи. Децата, жена ми, околните – това е! Те са най-важното! Музиката си е друго! “, признава с страст рап изпълнителят. Малката му щерка ще го провокира да покаже по какъв начин рита топка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР