Рапърът Ицо Хазарта, който е фронтмен на най-успешната родна рап

...
Рапърът Ицо Хазарта, който е фронтмен на най-успешната родна рап
Коментари Харесай

Ицо Хазарта с огромно признание за 100 кила СНИМКА

Рапърът Ицо Хазарта, който е фронтмен на най-успешната родна рап тайфа, изненада феновете си с самопризнание към различен негов сътрудник, написа Hotnews.bg. Макар и да е считан за самовлюбен от някои, той безусловно хвърли в оркестъра конкуренцията заявявайки им кой е най-хубавия в българския хип-хоп и това уви не е той.

Признанието му се случи по време на лайва на " България търси гений " тази неделя. След представянето на младите реализатори от групата Street Sounds, които също са рапъри, Хазарта ги посъветва и в това време посочи преимуществата на своя сътрудник 100 Кила.



" Момчета, вие сте от Варна, това е града с най-успешните български рап реализатори. Аз желая да употребявам случая да благопожелавам рождения ден на най-успешния български рапър за всички времена - 100 Кила. Знаете ли за какво той е най-успешен? Това е нещо, което би трябвало добре да запомните! Той не спря в никакъв случай да следва своите фантазии. Продължете да го вършиме. Няма значение какво ще ви кажа аз или някой различен от журито, просто продължавайте да вършиме това, което вършиме и следвайте фантазиите си ", призна Христо Петров, както са същинските имена на създателя на " Ъпсурт ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР