Рапърът Ice-T и съпругата му Коко Остин са запознати с

...
Рапърът Ice-T и съпругата му Коко Остин са запознати с
Коментари Харесай

Съпругата на рапъра Ice-T, Коко Остин, се вгледа в социалните медии, след като позволи на дъщеря си, на 8, да играе игра на пиене

Рапърът Ice-T и брачната половинка му Коко Остин са осведомени с родителската полиция. Често осмиван за метода, по който отглеждат щерка си Коко, на 8 години, Остин неотдавна беше подложен на рецензии, тъй като разреши на дъщерята на двойката да играе игра за възрастни.

Във видеоклип, оповестен в Instagram, Остин показва очевидния облик на Chanel " прикрит гений " ; мятане на топки за пинг-понг в соло чаши. След като хвърли поредно 4 топки в чаши, Остин възкликна, че „ никой “ не може да победи щерка й „ в игра за пиянство “.

„ Трябва да опиташ в този момент “, може да бъде чуто по какъв начин Шанел споделя на майка си.

Рапърът Ice-T и брачната половинка му Коко Остин постоянно са разпитвани за техните наставнически решения, включващи 8-годишната щерка Шанел. (Джони Нунез/WireImage/Getty Images)

Някои почитатели бяха ядосани, че Остин е въвел Шанел в играта, предполагайки, че това може да докара до проблеми в нейното бъдеще. „ Кой разумен родител би научил детето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР