Рапърът и водещ на музикалното предаване Гласът на България- Венци

...
Рапърът и водещ на музикалното предаване Гласът на България- Венци
Коментари Харесай

Венци Венц заряза майката на бебето си! Изпълнителят има ново гадже

Рапърът и водещ на музикалното предаване „ Гласът на България ”- Венци Венц, стана татко в края на предходната година, само че няма желание да се отхвърля от ергенския метод на живот, разбра HotArena.

Изпълнителят, чието същинско име е Венцислав Чанов, има 7-месечната щерка Агуая от чаровната Мелани Ширкова, която преди раждането работела като негова асистентка. Междувременно обаче театралният сътрудник на Павел Николов не желае да стопира купоните, сренощните запои и заниманията с красиви последователки, писа „ Уикенд “.

Запознати издават, че до момента в който младата майка се е посветила на бебето, таткото Венци траял живота си постарому. Той нееднократно е споделял, че с Мелани се намират в нетипична обстановка. Чанов учуди мнозина с признанието, че не е влюбен в майката на детето си – по думите му ги свързвали единствено топли приятелски усеща.

„ С Мелани сме другари сме от години. Един ден тя ми предложи да си създадем бебе, аз обмислях концепцията известно време и най-после одобрих. Получи се незабавно. Ние не сме общоприетоо семейство ”, споделя татуираният ексцентрик. 

Заради известността си Венци Венц не страдал от липса на женско внимание и краткотрайните му случки били многочислени, издават осведомени. Макар че подкрепял младата майка финансово, рапърът нямал желание да стопира с изцепките и нощните занимания. Тъй като решил да живее настрана от Мелани и бебето, той продължавал с разюздания метод на живот и безспирните купони.

Говори се, че даже неотдавна срещнал нова тръпка в лицето на чаровна брюнетка, незнайна в общественото пространство. В момента двамата са дружно на морето, до момента в който Мелани дундурка бебето Агуая в София.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР