Рапърът и продуцент от Лондон Нъкс е водещият претендент за

...
Рапърът и продуцент от Лондон Нъкс е водещият претендент за
Коментари Харесай

Нъкс води по номинации за наградите за черна музика MOBO

Рапърът и продуцент от Лондон Нъкс е водещият кандидат за годишните награди за черна музика MOBO (Music of Black Origin), заяви Би Би Си.

Двадесет и седем годишният Нъкс получи пет номинации - за албум на годината, най-хубав реализатор, най-хубав хип-хоп реализатор и две за видео на годината, едната от които за песента му " Alpha House/Hide and Seek ", а другата - като посетител реализатор в сингъла " Payback " на рапъра Коджи Радикъл.

Нъкс тази година издаде дебютния си албум " Alpha Place ", получил ласкави мнения за умелото разбъркване на рап и джаз.

Виж още: Чао, Хари Стайлс! Луи Томлинсън издаде втория си независим албум



С по четири номинации за премиите MOBO следват рапърът Сентръл Сий и рапърката и носителката на премия " Мъркюри " за най-хубав английски или ирландски албум Литъл Симз.

Сентръл Сий ще се съревновава за оценките в категориите за най-хубав реализатор, най-хубав дрил реализатор, ария на годината и видео на годината. Миналата година рапърът завоюва наградата за най-хубав нов реализатор.

Литъл Симз е номинирана за премиите за албум на годината за " Sometimes I Might Be Introvert ", най-хубава изпълнителка, най-хубав хип-хоп реализатор и видео на годината.

Десет звезди на музиката, измежду които Бионсе, Дрейк, Кендрик Ламар и Джасмин Съливан, са с номинации в категорията за най-хубав интернационален реализатор.

Тазгодишното шоу ще включва две нови категории за най-хубав реализатор на различна музика и най-хубав реализатор на електронна/денс музика - самопризнание за изявяващите се в тези области чернокожи гении.

Наградите MOBO ще бъдат раздадени на 30 ноември в лондонската сцена " Уембли ".

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР