Рапърът и продуцент Джей Зи оглави за първи път класацията

...
Рапърът и продуцент Джей Зи оглави за първи път класацията
Коментари Харесай

Джей Зи стана №1 по богатство сред звездите на хип-хопа

Рапърът и продуцент Джей Зи оглави за първи път класацията на сп. „ Форбс “ за най-богатите звезди на хип-хопа, съобщи Българска телеграфна агенция.

Изданието регистрира, че чистото положение на 48-годишния отличник се е нараснало до $900 млн. през миналата година. В миналата ранглиста Джей Зи заемаше второто място с $810 млн., заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

Печалбите на рапъра и продуцент идват от редица бизнес инициативи, измежду които звукозаписната му компания „ Рок нейшън, стрийминг платформата Тайдъл и контракти с производители на алкохолни питиета.

Второ място в класацията заема миналогодишният отличник Шон „ Диди “ Кумс с $825 млн. Нетното положение от $770 млн. отрежда третата позиция на Доктор Дре.

Сп. „ Форбс “ отбелязва, че класираните на първите три места мъже са най-състоятелните американски музиканти измежду представителите на който и да е род.

Челната петица в класацията на американското списание за най-богати звезди на хип-хопа се добавя от Дрейк и Еминем, чието чисто положение възлиза на по $100 млн.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР