Рапърът и продуцент Джей Зи оглави за първи път класацията

...
Рапърът и продуцент Джей Зи оглави за първи път класацията
Коментари Харесай

Джей Зи оглави класацията на сп. "Форбс" за най-богати звезди на хип-хопа

Рапърът и продуцент Джей Зи оглави за първи път класацията на сп. "Форбс " за най-богатите звезди на хип-хопа, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

Изданието регистрира, че чистото положение на 48-годишния отличник се е нараснало до 900 милиона $ през миналата година. В миналата ранглиста Джей Зи заемаше второто място с благосъстояние, оценено на 810 милиона $.

Печалбите на рапъра и продуцент идват от редица бизнес инициативи, измежду които звукозаписната му компания "Рок нейшън ", стрийминг платформата Тайдъл и контракти с производители на алкохолни питиета.

Второ място в класацията заема миналогодишният отличник Шон "Диди " Кумс с 825 милиона $. Нетното положение от 770 милиона $ отрежда третата позиция на Dr. Dre.

Сп. "Форбс " отбелязва, че класираните на първите три места мъже са най-състоятелните американски музиканти измежду представителите на който и да е род.

Челната петица на сп. "Форбс " за най-богати звезди на хип-хопа се добавя от Дрейк и Еминем, чието чисто положение възлиза на по 100 милиона $.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР