Рапърът и актьор Ди Ем Екс беше осъден на една

...
Рапърът и актьор Ди Ем Екс беше осъден на една
Коментари Харесай

Рапърът DMX беше осъден на година затвор

Рапърът и артист Ди Ем Екс беше наказан на една година затвор , откакто се призна за отговорен в дело за данъчни измами на стойност 1,7 милиона щатски $ , съобщи Ройтерс.

Присъдата на музиканта, чието същинско име е Ърл Симънс, произнесе арбитър Джед Рейкаф в Манхатън.

Съдията сподели, че Симънс е " добър човек " и присъдата му би трябвало да бъде по-лека, до момента в който обясняваше за какво му е дал по-малко от пет години, каквото е било настояването на прокурорите.

Въпреки това той съобщи, че провинението " не може да остане безнаказано ".

Преди оповестяването на присъдата, Симънс изрази съжалението си, че не е плащал налози. Адвокатът му пусна в правосъдната зала част от песента " Slippin ", в която рапърът разказва компликациите през живота си.

" Поставиха ме в обстановка, която ме принуди да бъда мъж/ тъкмо когато се учех да се изправям без непозната помощ ", гласи текстът на парчето.

Защитникът на Ди Ем Екс твърдеше, че сложните ранни години на рапъра са повода той да е бил неопитен да се оправи с отговорността, която е пристигнала с финансовия му триумф.

47-годишният музикант беше пратен в пандиза през януари от арбитър Джед Рейкаф, който отмен и опцията за излизане на независимост под гаранция на изпълнителя и го смъмри, че неколкократно го е излъгал.

Въпреки че е спечелил милиони от 2010 до 2015 година, Ди Ем Екс не е заявил никакви доходи и не е употребявал банкова сметка на свое име . Давал е също лъжливи заявления за приходите си в съда, когато е почнал процедура за неплатежоспособност. Съдът обаче три пъти е отказал да разгласи банкрута му, за финален път през 2016 година Тези процедури са свързани по-скоро с нежеланието му да заплаща издръжки. Той има 15 деца от девет дами.

Рапърът е имал неведнъж проблеми със закона . Той е арестуван няколко пъти за нарушавания като носене на оръжие без позволение, владеене на опиати, превишена скорост, нападателно държание и свирепост над животни. През 2015 година Ди Ем Екс прекара повече от два месеца в ареста за неплатени детски издръжки.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР