Рапърът Flex и танцьорът Калоян Димитров-BallaN - финалист от последния

...
Рапърът Flex и танцьорът Калоян Димитров-BallaN - финалист от последния
Коментари Харесай

Flex: Най-щастливи сме, когато сме свободни да бъдем себе си

Рапърът Flex и танцьорът Калоян Димитров-BallaN - финалист от последния сезон на риалити предаването " Фермата ", показаха пред меломаните взаимния си план, озаглавен " Верен на мен ". В него те приканват хората да не предават себе си, да смъкват маските и да бъдат такива, каквито са, тъй като единствено тогава те могат да изживеят пълноценно своя живот.

Да бъдем себе си е значимо, освен тъй като всички останали функции са заети, а тъй като това е единственият метод да бъдем щастливи и пълноценни. Няма маска, която можем да носим прекомерно дълго, без да ни отегчи или заболи. Няма роля, която можем да играем постоянно, а в случай че сме задоволително почтени, ще признаем, че в най-щастливите си моменти сме били свободни... да бъдем себе си, споделя рапърът Flex.

 Flex и Калоян BallaN дружно с водещия Роман Михайлов Хип-хоп танцьорът и влогър, прочут под псевдонима Ballan, печели прозвището " българския Джъстийн Бийбър " поради приликата с неговия жанр, а по време на риалити предаването печели и сърцата на публиката, като в техния избор на финала той е класиран преди всичко. Именно във " Фермата " Flex вижда Калоян, който го впечатлява с непринуденото си държание и достойното си показване. Рапърът взема решение да го предложения да се включи във видеото на " Верен на мен ", а хип-хоп танцьорът харесва плана и приема да стане част от него.

" Верен на мен " е по музика на Flex, по текста работи дружно с D-zasta, а видеото е снимано от режисьора Радостин Събев-Шошо .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР