Рапърът Емо и половинката му Калина ще стават родители. Двойката

...
Рапърът Емо и половинката му Калина ще стават родители. Двойката
Коментари Харесай

Рапърът Емо и Калина от „Един за друг“ чакат първата си рожба

Рапърът Емо и половинката му Калина ще стават родители. Двойката от Пловдив, която доби необятна популярност след присъединяване си в първия сезон на предаването за влюбени " Един за различен ", през днешния ден чакат с неспокойствие първата си рожба.

" Е, магията се случи и на нас! Съдбата си знае работата, а ние търпеливо изчакахме реда си. Хубавите неща стават постепенно и това ни кара да ги оценяваме още повече. Щастливи сме да споделим и тази вест с вас, които сте част от живота ни напоследък. Пожелаваме го от сърце на всеки ", написа двойката в обществените мрежи.

 Женят се месеци преди да влязат в шоуто

Женят се месеци преди да влязат в шоуто

Красивата Калина се чака да роди в края на годината, а до тогава се е отдала на работа, до момента в който още може да е дейна. Кики, както я назовават близки, е брачен сътрудник и декоратор и не стопира да работи поради пика на сватби през лятото в родния Пловдив. Двойката се венча в Града под тепетата през 2019 година, а месеци по-късно вместо сватбено странствуване новоизлюпеното семейство реши да подложи любовта си на тестване и да взе участие в предаването " Един за различен ", където напуснаха преди финала, само че останаха в сърцата на почитателите и съквартирантите си.

Двойката доби известност след шоуто и през днешния ден двамата се развиват като инфлуенсъри. Преди влизането си в предаването Кики била скептично настроена, само че Емо съумява да я убеди да взе участие, а след финала двойката е безапелационна, че са потвърдили, че са един за различен и дружно могат да реализират доста неща, писа България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР