Рапърът Еминем скастри кандидат за президент на САЩ. Вивек Рамасвами от

...
Рапърът Еминем скастри кандидат за президент на САЩ.
Вивек Рамасвами от
Коментари Харесай

Еминем скастри кандидат за президент на САЩ

Рапърът Еминем скастри претендент за президент на Съединени американски щати.

Вивек Рамасвами от Републиканската партия бързо натрупа известност поради това, че имитира изпълнителя по време на акцията си. Видео, в което кандидатът направи неподготвено осъществяване на едно от най-известните части на Еминем - " Lose Yourself ", на панаира в щата Айова, му обезпечи популярност в обществените мрежи.

Рапърът реагира стремително на осъществяването на Рамасвами, като изиска от него да спре да употребява музиката му, оповестява " Daily Mail ".

В писмо представител на издателя на рапъра е съобщил на юриста на претендентът за президент, че Еминем не желае повече неговото творчество да бъде употребявано в акцията на представителя Републиканската партия.



Писмото от 23-ти август, стана обществено притежание единствено дни откакто 38-годишният Рамасвами - финансов вложител и дилетант в политиката, се изживя като рапър. В него Broadcast Music, Inc (BMI) декларира че " ще смята всяко осъществяване на творби на Еминем от акцията " Vivek 2024 " от тази дата нататък за значително нарушаване на съглашението, за което BMI си резервира всички права и средства за отбрана ", написа Телеграф.

В изказване за " Daily Mail " представителят на Рамасвами се базира на друга ария на Еминем: " Вивек просто се качи на сцената и се развихри. За страдание на американския народ ще би трябвало да оставим рапирането на същинския Слим Шейди ".

Широко беше отразена в медиите и любовта на Рамасвами към рапа и по-специално към Еминем. Когато е бил студент в Харвард, бъдещият бизнесмен в региона на биотехнологиите е рапирал под името " Da Vek ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР