Рапърът Атанас Колев яко се чалдиса. Не знаем дали от

...
Рапърът Атанас Колев яко се чалдиса. Не знаем дали от
Коментари Харесай

Нормален ли е: Рапърът Атанас Колев с гнусни снимки в нета, очевидци повръщат вкупом! (какво ще кажеш, Лидия?!)

Рапърът Атанас Колев крепко се чалдиса. Не знаем дали от ревнивост и проблеми във връзката му с чалгаджийката Лидия, или е изнемощял от ученето - нали следваше за гинеколог... Но това, което направи, е повече от гнусно, обратно и неприемливо.

Преди ден Наско Колев не просто разбуни духовете в нета, само че накара мнозина да повърнат заедно от фотографията, която разгласява. Фотото беше качено на стори, което ще рече, че се трие единствено след 24 часа. Но цели 24 часа то заставам и за това време го изгледаха стотици, стотици консуматори... до момента в който закусват, обядват или вечерят.

А фотографията - на нея Насето беше фотографирал... лайна. Да, бе, да - лайна! И по-точно казано една тоалетна (незнайно къде), чиято тоалетна паница беше цялата щедро намазана с лайна.

Сега - наясно сме, че Колев снима и пусна фотото с отвращение, както и самият той посочи с въпроса си: " Някой може ли да ми каже по какъв начин е допустимо да се направи това?! "... Да, недоволството и гражданското му съзнание са явни и това е похвално.

Само че, Насе, не ти ли се стори също толкоз пошло и гнусно да пуснеш тази фотография и да накараш хиляди хора да пият хапче срещу повръщане?! Интересно е по какъв начин обичаната му нежна Лидия е възприела това и добре ли е смляла храната си...

Нарочно не публикуваме фотото. Няма по какъв начин да си позволим сходна скотщина.

Източник: Crimesbg.com

Сподели:

Още от Любопитни

 Емануела на успокоителни, Елвиса отива на край! Зрителите: Нали беше слабак бе, Еми?! Или крепко ревнуваш! (виж по какъв начин я захапаха)

Емануела на успокоителни, Елвиса отива на край! Зрителите: Нали беше слабак бе, Еми?! Или крепко ревнуваш! (виж по какъв начин я захапаха)

01 дек 20:31 0 32648  Шавливата Денислава Велкова: Кристиан искаше да нарани жена си Джулия с мен, той е страшилище!

Шавливата Денислава Велкова: Кристиан искаше да нарани жена си Джулия с мен, той е страшилище!

01 дек 19:31 0 41958  Шантавата Парис Хилтън роди второ сурогатче

Шантавата Парис Хилтън роди второ сурогатче

01 дек 18:12 0 1995  Гардероб за Снежни Кралици: Вижте най-хубавите сбирки с апрески

Гардероб за Снежни Кралици: Вижте най-хубавите сбирки с апрески

01 дек 15:29 0 630  Мара Отварачката остави Миро Дзвера гол и необут

Мара Отварачката остави Миро Дзвера гол и необут

01 дек 11:15 1 2338  Как не го е позор?! Николета Маданска разпродава движимостите си, с цел да храни децата си, а Венелин Петков нехае!

Как не го е позор?! Николета Маданска разпродава движимостите си, с цел да храни децата си, а Венелин Петков нехае!

30 ное 20:10 0 23317

Коментирай

Име * Email Коментар *

0 Коментара

Най-четени Най-коментирани  Шавливата Денислава Велкова: Кристиан искаше да нарани жена си Джулия с мен, той е страшилище!

Шавливата Денислава Велкова: Кристиан искаше да нарани жена си Джулия с мен, той е страшилище!

40040 0  Бременност на ротационен принцип: Оплоди ли Кирил Петков брачната половинка си Линда за четвърти път? (СНИМКИ на коремчето й)

Бременност на ротационен принцип: Оплоди ли Кирил Петков брачната половинка си Линда за четвърти път? (СНИМКИ на коремчето й)

35126 0  Емануела на успокоителни, Елвиса отива на край! Зрителите: Нали беше слабак бе, Еми?! Или крепко ревнуваш! (виж по какъв начин я захапаха)
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР