Рапърът Арън Картър за пореден път се раздели с българката

...
Рапърът Арън Картър за пореден път се раздели с българката
Коментари Харесай

Окончателно: Арън Картър би шута на българката след бурен скандал

Рапърът Арън Картър за следващ път се раздели с българката Мелани Мартин, заявявайки, че „ не може да се довери на никоя жена “. Братът на артиста на „ Бекстрийт бойс ” Ник Картър очевидно още веднъж е в клопката на демоните си.

Три месеца откакто с Мелани станаха родители, още веднъж са във война. Арън заяви в Туитър, че за следващ път е разграничен със скандалната си половинка. В поредност от туитове 34-годишният артист декларира: „ Връзката ми стигна до миг, в който би трябвало да се разделим. Моля, уважавайте поверителността ми все още. Благодаря ви “. А в следващ туит добави: „ Нямам планове скоро да имам връзка. Прекалено съм засегнат и не мога да се доверя на никоя жена. Така че ще защитя душата и сърцето си в този миг. “ И защото почитателите му се оказаха мощно разтревожени, само че пък подкрепящи го, той реши да продължи с изповедта си. Картър дефинира като най-голямата си мощ и обич своя наследник, което провокира още повече съчувствието на феновете му. Засега повода за следващата разлъка не става ясна, а Мелани към момента не е коментирала драмата, писа „ Телеграф “.

 

Само дни след раждането на сина им Принс Лирик, който се появи на бял свят на 22 ноември предходната година, Арън отново разгласи разлъка с родната сексбомба.

Стигна се до такава степен Картър да гони годеницата от къщата си, само че защото по негови изказвания в Туитър тя не желае да напусне, той се заключва в спалнята и отхвърля да излезе, до момента в който Мартин не си тръгне. Отново в обществените платформи той споделя, че Мелани си е контактувала с брат му, който пък се опитвал да завоюва настойничество над Арън, сходно на това, което бащата на Бритни имаше над певицата.

„ Мелани ме съобщи на тези хора, които се пробват да ме изкарат вманиачен умопобъркан и педофил ", написа още Арън в Туитър. Междувременно деактивира профила си в Инстаграм, а в последното оповестено стори се вижда, че Картър е посетен от отдела за протекция на детето, който ревизира дали бебето е добре. " Аз спечелвам, няма да ми вземете бебето ", декларира артистът, преди да спре да снима.

Най-големият зложелател за Арън е личното му семейство.

Нарича ги измамници, а всеки опит на Мелани да поддържа връзка с тях – изменничество. През 2020 година по-малкият брат Картър се сгоди за родената в България Мелани Мартин – еротична танцьорка, която има бар в Лос Анджелис. В някои свои постове в Инстаграм Арън даже я назовава „ брачната половинка ми ", въпреки и да няма данни двамата да са публично женени. Българската изкусителка е повода Картър да напусне приятелката си Лина Валентина. Мелани и Арън имат бурни връзки. Още при започване на връзката им той упрекна Мартин в домашно принуждение. По време на късата първа разлъка сред двамата Мелани направи дебюта си в порносайта CamSoda, където пусна свое сексвидео.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР