Рапърът A$AP Rocky ще бъде изправен пред съда по обвинения,

...
Рапърът A$AP Rocky ще бъде изправен пред съда по обвинения,
Коментари Харесай

A$AP Rocky трябва да бъде изправен пред съда по обвинения в стрелба с пистолет срещу приятел от детството

Рапърът A$AP Rocky ще бъде изправен пред съда по обвинявания, че е нападнал някогашен другар от детството с огнестрелно оръжие през 2021 година, постанови арбитър от Лос Анджелис.

Решението беше взето в понеделник по време на втория ден от предварителното чуване, на което участваха A$AP Роки, същинско име Раким Майерс.

Прокурорите споделят, че господин Mayers, 35, е насочил и стрелял с револвер по Terell Ephron, причинявайки леки пострадвания.

Г-н Майерс, който има две деца от певицата Риана, се призна за почтен.

Номинираният за Грами господин Майерс, който има два албума номер едно в Съединени американски щати, е изправен пред две обвинявания за нахлуване с огнестрелно оръжие.

Той може да получи до девет години затвор, в случай че бъде приет за отговорен.

Г-н Ефрон, който беше част от хип-хоп колектива A$AP Mob и го познаваше от времето им дружно в гимназия в Ню Йорк, настрана твърди в правосъдно дело, че е жертва на нахлуване и побой, немарливост и прочувствен стрес.

Г-н Ефрон, прочут като A$AP Relli, споделя, че господин Mayers го е „ примамил “ на незнайно място отвън хотел W в Холивуд, Лос Анджелис, на 6 ноември 2021 година за разискване на противоречие.

Кадри от видеонаблюдение на хипотетичното нахлуване, излъчени в съда, демонстрират по какъв начин господин Майърс размахва и стреля с револвер, свидетелства детектив от LA по-рано този месец.

Адвокатите на господин Mayers отхвърлят, че техният клиент е този, който се вижда на видеото да държи и стреля с револвера.

Съдията от Върховния съд ML Villar трябваше единствено да реши дали има задоволително доказателства, с цел да се продължи делото, а не дали е осъществено закононарушение. Тежестта на доказване е доста по-ниска за предварителни чувания като тези.

Г-н Ефрон също съди господин Майерс, като твърди, че след словесна престрелка господин Майерс е „ извадил револвер и целеустремено го е насочил към [г-н Ефрон] и е стрелял неведнъж ".

Г-н Ефрон е бил " изумен от куршум/фрагменти " в лявата си ръка и се нуждае от здравна помощ, съгласно правосъдните документи. Той желае минимум $25 000 (£20 000) обезщетение.

На правосъдно съвещание през август 2022 година съдията подреди на господин Майерс да стои на 100 ярда (300 фута) разстояние от господин Ефрон от самото начало.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > Г-н Майерс беше наказан преди този момент на две години условна присъда за присъединяване си в сборичкване в Стокхолм, Швеция, през август 2019 година

Той е представляван в делото в Лос Анджелис от юрист Джо Такопина, който също съставлява някогашния президент Доналд Тръмп в неговия развой за гражданска машинация в Ню Йорк.

Като A$AP Rocky, той беше една от най-големите пробивни звезди през 2010 година, спечелвайки осем платинени сингъла в Съединени американски щати, в това число Wild For The Night, Everyday, LSD и A$AP Forever.

Той стана прочут, откакто беше подсилен от Drake, и е работил с актьори, в това число Alicia Keys, Lana Del Rey, Skepta, Селена Гомез и Кендрик Ламар.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР