Рапърът 50 Cent се изказа в социалните медии, след като

...
Рапърът 50 Cent се изказа в социалните медии, след като
Коментари Харесай

50 Cent говори, след като домът на Diddy в Маями беше нападнат от американска домашна сигурност: `S**t get real`

Рапърът 50 Cent се изрече в обществените медии, откакто сътрудника му музикална звезда Diddy имаше и двете му Лос Анджелис и домове в Маями, нападнати от ФБР.

И двете първокласни имения бяха обект на обиски, осъществени от правоприлагащите органи като част от неразкрито настоящо следствие, като няколко лица бяха видени да си потеглят с белезници, а служители на реда бяха видени с техните извадени оръжия, до момента в който се сблъскват с тези в имението. Все още не е известно дали Диди, чието същинско име е Шон Джон Комбс, е бил част от отведените или е участвал в някой от парцелите. Съобщава се, че един от домовете е регистриран на Bad Boy Films и дъщерята на Диди.

50 Cent, в реакционна обява в Instagram, твърди, че хората, които се виждат на фотосите и фрагментите, които са отведени, са децата на Диди. Той разгласява в обществените медии, като озаглави: „ Току-що Фед стана действителен във всички ясли, по дяволите, те имат децата в белезници “. В различен той написа: „ Сега не е Диди да го направи, това е Диди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР