Рапърът 100 Кила е останал кожа и кости. Шоуменът е

...
Рапърът 100 Кила е останал кожа и кости. Шоуменът е
Коментари Харесай

Жена вкара в правия път рапъра 100 Кила

Рапърът 100 Кила е останал кожа и кости. Шоуменът е минал на диета и е стопил всичко ненужно, което преди този момент бе качил от нередовно хранене, а новият му режим е въодушевен от жена. Килата е смъкнал шкембето, само че очевидно няма време за тренировки, тъй като в този си тип наподобява много недъгав и изстрадал. 

" От към една година не хапвам месо ", призна неотдавна варненецът, който не разкрива каква е повода за този избор, само че той без подозрение идва от половинката му. Двамата с нея са от към година дружно и очевидно точно нейна е концепцията да вкара в рамки храненето на артиста. Преди това той в никакъв случай не се е замислял за менюто си и бил най-вече на дюнери и пици. Когато пък желал да се поглези ядял до спукване всевъзможни сладки храни.

" С неговия метод на живот той се храни най-вече късно вечер, не си доспива и това изцяло скапва хормоните му. Дори да е слаб като конструкция, качва на стомах ", издават близки до рапъра. Точно това се трансформирало и като Килата минал на безмесна диета. Първо разкрил постната кухня и зеленчуците. След това почнал да се задоволява единствено с по една салата на обяд и прибавил към диетата си съвременни храни като авокадо, киноа, чия и годжи бери.  Покрай това освен се вталил, а кожата му почнала да наподобява доста по-свежа и млада. 

" Няма да популяризирам вегетарианството, само че на мен доста ми харесва ", споделя рапърът, който към всичко това разкрил и скрити витални сили около отхвърли си от месото. Това изключително доста му пособие с графика му. Само за съпоставяне през месец юли Килата има 13 изяви, които му носят хиляди левове на вечер. Освен това артистът е непрекъснато зает да популяризира какво ли не в обществените мрежи, което също му цъка пари по сметката, само че и лишава от времето му за отмора, написа " Уикенд ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР