Рапарът 100 кила даде начало на подготовката за баловете. Тази

...
Рапарът 100 кила даде начало на подготовката за баловете. Тази
Коментари Харесай

100 Кила си избира костюм! Фенки предлагат да обяви кастинг за дама на бала

Рапарът 100 кила даде начало на подготовката за баловете. Тази година варненецът най-сетне приключва учебно заведение вечерно и нееднократно се похвали с отличен триумф. 


До този моменент сподели няколко от визиите, които е избрал, само че по хилядите лайкове, които е събрал под последните си фотоси стигаме до извода, че почитателите го харесват най-много в топли цветове от нюд гамата. Определено карето му придава и по-интересен свършек и притегля вниманието. 

ВИЖ ОЩЕ: Любимци от уеб сериали - зрелостници! Вижте Мино и Михаела на изпращането им

Скоро рапърът сподели и по-класическа визия в черно, която потвърди, че Килата е много пораснал и бяга от обичайна гангстерска ърбан визия от улицата, типична за изпълнителя. Фенките обаче са му хвърлили око и закачливо му оферират да разгласи кастинг за дама на бала. " Имам си, по какъв начин? ", дава отговор зрелостникът и отхвърля напористите оферти. 

ВИЖ ОЩЕ: 100 Кила се готви за 15 септември! Рапърът се похвали - тази година е зрелостник

Баловете на Випуск 2020 предстоят напълно скоро, а зрелостникът 100 Кила нееднократно споделяше, че неговото дипломиране ще бъде зрелищно. Вероятно по никакъв начин не му е елементарно да съчетава тежкия график с участия, новата обичана и останалите си задължения, само че съумя да стигне до финалната права в учебно заведение. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай! 

" 1,2,3,4,5,6... 12 ", написа рапърът в Instagram и сподели първата си проба на костюм с пура в ръката. 

Изтоник Thumbnail: Instagram 100 Кила

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР