Рапърът Спенс затапи своя колега Ицо Хазарта, изказвайки подробно мнението си относно

...
Рапърът Спенс затапи своя колега Ицо Хазарта, изказвайки подробно мнението си относно
Коментари Харесай

Спенс към Хазарта: Лицомерно е да ядеш кюфтетата на ГЕРБ

 Рапърът Спенс " затапи " своя колега Ицо Хазарта, изказвайки в детайли мнението си по отношение на държанието на изпълнителя през последните години. 

" Няколко дни чета вярното, интелигентно мнение на един мой Колега за различен образован човек и не че не съм склонен с това мнение, не че не желая и аз да отворят заведенията, където е работното ми място, само че тъкмо от неговата уста ми звучи меко казано лИЦОмерно. А лицемерието е нещото, което може да ме извади от кожата ми. И тъй като познавам Хазарта от повече от 20 година, ще си разреша да го разясня. Мога да го кажа и в рима: Опознай първо Ицо, след това го сЪди, та той 20 година опознава  Буч, преди да го изпъди. 

Да пее на концертите на водещите политически сили не е от през вчерашния ден или оня ден. А да забравиш по какъв начин доста скоро Яде кюфтетата на ГЕРБ е УРА - услужлива рапърска амнезия. За непросветените в музикалния отрасъл ще кажа, че особено на концерти, на които единствено сцената с озвучаването и осветлението коства десетки хиляди левове, се знае освен какво ще написа зад тила ти, а и броя на хавлиите и минералните води, за кетъринга няма да приказвам. 

Разбираемо е, когато, откакто се разплатиш с балета и делнеш с другите от групата, да си в меланхолия, какъв брой остава за теб, съпоставено с други сътрудници, даже без приблизително обучение. Да виждаш, по какъв начин простаци взимат по една торба с пари и да се чувстваш непризнат е обикновено, но тази обществена действителност не е от през вчерашния ден. 

Отдавна остарели издания и класики от Славейков са по-евтини от кило пластмасови домати и да децата не ядат книги, би трябвало да ги четат, само че откакто са сити. Един ден той написа в нета за " Сърцето на хлебарката “ това парче не е за Буч, не е за Спенс, не е за Шамара... Ами кажи за кого е тогава? Аз, сътрудник, с изключение на сърце имам и топки, само че в случай че би трябвало да стигнем до твоето сърце, би трябвало да тръгнем откъм... отвора зад тях. 

Сега разбирам за какво не участваш в една друга ария, в която вземат участие другите двама от Ъпсурт и Гудслав прочут и като Бол фейс индивида, който измисли стила на римуване, прочут, в следствие, на необятната публика като " твоя “ жанр. А то стартира по този начин:  " Не разбирам за какво се карате, пара да барате... Е*и ги... “. Е, аз разбирам и мога да задам гатанката изначало бяха четирима, след това дълго време трима, неотдавна са двама, само че той пее и самичък. Що е то??   

Неслучайно на доста групи водачите започнаха солова кариера, само че като те боли нещо, кажи си, бе хората ще те схванат, че става дума за пари. Не изкарвай всички други отговорни. Всички други, които вършат чалго-рап и всевъзможен долнокачествен поп и ти ги осмиваш, само че другояче ги пускаш през канала ти в Тубата, с цел да печелиш проценти от тях. Браво, господине... пусни банкнотата да мине! 

Знам, че мразиш комунизма, социализма и всички други строеве, с изключение на капитализма, само че в случай че не се беше родил `79, щеше да си прочел толкоз книги, колкото днешния средностатистически юноша. А, да, знам какво ще ми отговориш не е от ЕГН-то, а тъй като майка ми е библиотекарка.Не диспутирам. Ти вероятно си прав!

Не се сърди. Имаш неповторимо възприятие за автохумор и си ми приветлив, даже прекомерно приветлив... като писалка от предизборна секция! “, съобщи СПенс за " Хотарена ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР