Рапър от Хюстън, за когото се твърди, че е държал

...
Рапър от Хюстън, за когото се твърди, че е държал
Коментари Харесай

Появяват се смразяващи нови подробности за това как рапърът Лий Картър „държи бременна жена като заложник в продължение на години“

Рапър от Хюстън, за който се твърди, че е държал пленница жена в продължение на години, още веднъж е в пандиза за видимо нарушение на изискванията на връзката му и се появяват ужасяващи детайлности в заповедта за хипотетичен полов тормоз и похищение.

Твърденията за похищение и полово посягане против 52-годишния Лий Картър, който носи театралното име „ Вайпър “, за първи път се появиха предишния месец и разказва в детайли по какъв начин се оповестява, че е вдигнал 32-годишна бременна жена, до момента в който тя е измамничала в южен Хюстън, преди да я докара в дома си.

Ужасената жена споделила на полицията, че Картър я е заключил, изнасилил я, и я принуди да приема опиати, в това число крек, в продължение на четири до пет години. Докато записите не демонстрират дали тя в миналото е раждала и, в случай че е раждала, какво се е случило с бебето, дамата, споделиха чиновници, е тежала единствено към 70 паунда, когато е открита.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Доналд Тръмп споделя, че би „ насърчил “ Русия да нападна съдружниците от НАТО в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР