Рап звездата Еминем се извини на певицата Риана с песен

...
Рап звездата Еминем се извини на певицата Риана с песен
Коментари Харесай

Еминем се извини на Риана с песен

Рап звездата Еминем се извини на певицата Риана с ария поради това, че поддържа някогашния ѝ другар Крис Браун, който я преби през 2009 година, заяви Би Би Си, представена от Българска телеграфна агенция.

В новата си ария " Zeus " Еминем рапира текст, в който споделя, че от цялото си сърце се извинява на Риана и че не е желал да я наскърби.

През предходната година стана известно, че в неиздадена остаряла ария на Еминем той споделя " несъмнено, че съм на страната на Крис Браун ". Когато въпросната ария се появи обществено, представител на рапъра сподели, че " това е на повече от 10 години. След като я записва, Еминем се отхвърля от песента и я пренаписва ".

Песента " Zeus " е в новия, изненадващо появил се в петък албум на рапъра " Music to be Murdered By Side B ", който е продължение на излезлия през януари единадесети студиен албум " Music to be Murdered By ". В " Zeus " Еминем споделя, че е позволил неточност със остарялата ария.



През 2009 година Крис Браун си призна за побой над Риана и бе наказан на пет години изпитателен период и общественополезен труд.

Еминем и певицата от Барбадос Риана нееднократно са работили сполучливо дружно. В новия си албум Еминем има колаборации с Доктор Дре, Тай Дола Сайн, Скайлър Грей и други.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР