Рап певецът Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, спретна градинско

...
Рап певецът Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила, спретна градинско
Коментари Харесай

100 Кила си спретна бал в двора

Рап артистът Явор Янакиев, по-известен като 100 Кила , спретна градинско празненство вместо абитуриентски бал във връзка завършването на междинното си обучение, видя HotArena.

Музикалната звезда съчета празника с рождения си ден, който бе малко по-рано през май. В Инстаграм той благодари за пожеланията и показа фотоси от домашното си празненство, състояло се във Велико Търново. 

На фрагмента той театралничи облечен елегантно в наследник панталон и черна тениска, визията му е допълнена от черни очила, а в устата си държи пура. Декорът е от жълти балони, като цифрата 100 е изписано с огромни числа и прикрепено към една от оградите. До момента Явор учи в 4-та сменно-вечерна гимназия " Отец Паисий " в София. Звездата признава, че няколко пъти е повтарял 10-ти клас и най-после се отказал да върви. По-късно почнал да работи, с цел да оказва помощ на майка си и дребния си брат. 

Той даже го издържал до момента в който е студент, само че самият той не можел да продължи. След като станал прочут, решил, че е извънредно време да се върне на учебната пейка, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР