Рап певецът Явор Янакиев - 100 кила, е ходил на

...
Рап певецът Явор Янакиев - 100 кила, е ходил на
Коментари Харесай

Рапърът 100 кила разказа интересни факти за живота си

Рап артистът Явор Янакиев - 100 кила, е ходил на неделно учебно заведение като по-млад и там се е научил доста неща, които в следствие са повлияли върху ценностната му система и построяването му като темперамент и човек.

„ Именно, посредством вярата предизвикваме естественото любознание. Тя ни води към същинския морал и нравственос и ни демонстрира, че постигането на фантазиите не постоянно е елементарно. Понякога би трябвало да се измине дълъг и сложен път, този на свободния избор. “, показа Янакиев. Той неведнъж е признавал, че в живота му се е налагало да се оправя доста постоянно изцяло самичък в цялостна бедност и мизерия. Въпреки това е съумял да се оправи чудесно и даже да отгледа и изучи своя брат.

Рапърът от Варна е измежду артистите, които знаят по какъв начин да предизвика публичното мнение и този път е избрал една много забавна тематика, която е извънредно значима. Според него, образованието в България би трябвало да стане работещо и един от методите за това е посредством въвеждане на часове по вяра в учебните заведения. Днес 100 кила е притежател на 4 награди „ Рапър на годината “ и е характерен образец за това по какъв начин с помощта на религия личните си старания и човек може да се да доближи до върховете.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР