Рап парче, посветено и кръстено на пилота на Алфа Ромео

...
Рап парче, посветено и кръстено на пилота на Алфа Ромео
Коментари Харесай

Песен за Ботас стана световен хит

Рап парче, отдадено и кръстено на водача на Алфа Ромео Валтери Ботас стана международен шлагер за един ден след появяването му в YouTube. Парчето се извършва от Arcangel - американски рапър от доминикански генезис, който пее на испански.

Изпълнителят има 10,6 милиона почитатели в YouTube, а песента за Ботас събра 2,2 милиона гледания в първите два дни след премиерата й.

Това е следващият детайл от възходящата известност на Валтери, който в границите на една седмица показва по какъв начин играе хокей в родната си Финландия и по-късно по какъв начин събира загар на плажа в Мелбърн. А в Австралия Ботас показва и по какъв начин трансформира външния си тип с екстравагантна прическа, най-малко за стандартите на XXI век, защото желае да се впише по-добре измежду австралийците.

Тази година Ботас съумя да развесели целия падок във Формула 1, откакто подари своя гола фотография на някогашния си съотборник Люис Хамилтън - оня прочут кадър с Валтери, лежащ гол в поток в Колорадо, като приходите от продажбата на фотосите бяха дадени за щедрост.

Това втората ария на Arcangel, отдадена на водач от Формула 1 - през 2020 той пусна парчето Alonso, което събра 8,3 милиона гледания.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР