Рап легендата Ицо Хазарта изкарва куп пари от участия, но

...
Рап легендата Ицо Хазарта изкарва куп пари от участия, но
Коментари Харесай

Ицо Хазарта кара 30-годишна трошка

Рап легендата Ицо Хазарта изкарва куп пари от участия, само че не ги харчи за първокласни коли и маркови облекла като множеството си сътрудници и колежки.


Журиращият „ България търси талант” реализатор кара 30-годишен мерцедес, на който мястото му от дълго време е в автоморгите. Зад кормилото на вехтото немското возило артистът бе засечен оня ден от папараците ни на дребна уличка в центъра на София.

Докато шофираше, създателят на група „ Ъпсурт” държеше смарт телефон до ухото си. С това извършваше нарушаване на Закона за придвижване по пътищата и в случай че наоколо имаше катаджия, щеше да го глоби с 50 лв. санкция. Самият Ицо осъзнаваше, че е в издънка, тъй като се озърташе уплашено за униформени служители на реда.

Щом завърши диалога си, Хазарта измина още няколко метра с возилото си и паркира. После пъргаво изскочи от колата си и се насочи пеш към намиращата се наоколо гостилница. Облеченият в протрити дънки и черно кожено яке рапър хлътна в заведението, а 5 минути по-късно излезе от там, стиснал в ръката си черна найлонова торба с храна за у дома. В плика имаше най-малко 3 кутии със чорба и манджички.

Запасил се с топли гозби, шоуменът още веднъж се настани в мерцедеса и даде газ. Старата лимузина го закара безаварийно до квартал в необятния център на София, където е домът му. Апартаментът на Ицо е в дребна, само че чаровна кооперация с китно дворче. Хазарта постоянно е твърдял, че не си пада по лукса и не е разхитителен в харчовете си. Той е безапелационен, че харесва живота си тъкмо подобен, какъвто е.„ Доволен съм от жилището ми, от вилата ми, от колата ми. Никога не бих направил взаимни отстъпки със себе си, с цел да си купя по-хубава къща или по-лъскав автомобил”, споделял е артистът, написа Уикенд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР