Рап изпълнителката Карди Би влезе в обяснителен режим, след като

...
Рап изпълнителката Карди Би влезе в обяснителен режим, след като
Коментари Харесай

Карди Би: Не се гордея с това, че съм дрогирала и обирала мъже

Рап изпълнителката Карди Би влезе в пояснителен режим, откакто в мрежата се появи видео от „ Инстаграм”, в което хип-хоп звездата признава, че до момента в който е работила като стриптизьорка, е дрогирала и обирала мъже.

Видеото е с отминалост отпреди три години – тъкмо по времето, когато известността ѝ стартира да набира скорост.

Снимка: Getty Images

От клипа се схваща, че Карди Би е гневна поради мнения по неин адрес, че реализира триумфи без да се е потрудила за това.

„ Нищо не ми беше обещано безплатно. Нищо”, споделя певицата преди да признае, че е канила мъже в хотел, след което ги е дрогирала и обирала.

Във вторник носителката на премия „ Грами” излезе с позиция, която гласи: „ Независимо дали решенията, които съм взимала, са били неприятни, правех това, което се постановяваше да направя тогава. Никога не съм твърдяла, че пристигам от съвършен свят”, показва изпълнителката.

Тя добави, че принадлежи към хип-хоп културата, в която е признато да приказваш за неприятните неща, които си правил, с цел да можеш да стигнеш до ситуацията, в което си през днешния ден.
Чайлдиш Гамбино с историческа победа на премиите “Грами ” (СНИМКИ и ВИДЕО) За първи път хип-хоп ария печели в две от най-важните категории
„ Никога не съм възхвалявала нещата, за които приказвам в това видео, даже не съм ги споменавала в музиката си, тъй като не се гордея с тях и чувствам отговорност. Изборите, които съм правила в предишното, бяха подбудени от това, че опциите ми бяха ограничени”, показва тя.

Тя акцентира, че мъжете, за които приказва в клипа, са хора, с които е излизала и те са били наясно със протичащото се.

Видеото провокира бурни реакции в обществените мрежи. Някои даже използваха хаштага #SurvivingCardiB (#ДаОцелеешСледКардиБи) като отпратка към документалния филм „ Да оцелееш след Ар Кели”, който споделя за половия и душевен тормоз на ар енд би изпълнителя Ар Кели над разнообразни дами.

Други пък съпоставиха Карди Би с комедианта Бил Козби, който излежава присъда в пандиза за дрогиране и полово принуждение.
Приятелки на Ар Кели споделиха, че родителите им го изнудват (ВИДЕО) 21-годишната Ейзриел Клери съобщи, че това са "лъжи за пари "
Въпреки всеобщите рецензии, въпреки всичко се откриха и такива, които опазиха рапърката поради обстоятелството, че е била откровена.

Карди Би е едно от най-популярните имена в актуалната хип-хоп музика, с голям комерсиален триумф. Започнала е като стриптизьорка в „ Бронкс”, по-късно става риалити звезда благодарение на „ Инстаграм”.

Комичният ѝ гений и усетът ѝ за музика я изстрелват на музикалната сцена. През последните месеци песните ѝ преобладават в музикалните ранглисти зад океана.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР