Ранвир Сингх разкри, че е направила огромна крачка с приятеля

...
Ранвир Сингх разкри, че е направила огромна крачка с приятеля
Коментари Харесай

Дивият любовен живот на Ранвир Сингх - любовник на момче играчка, строго проклятие и раздяла със съпруга

Ранвир Сингх разкри, че е направила голяма крачка с приятеля си Луис Чърч, откакто го предложения да се реалокира при нея, нейния наследник и майка.

Звездата от Good Morning Britain, 46, е щастливо влюбена в Луис, 28, който срещна на снимачната площадка на Strictly Come Dancing след развода си.

Ранвир изпусна голямото актуализация на любовния й живот, откакто приказва за утринната рутина. „ [В 5:30 сутринта] Опитвам се да се принудя да заспя, само че не постоянно се получава. Ставам, върша чай без кофеин и стартирам да разрязвам лук за дал за обяд.

„ Моят сътрудник Луис е ужасяващ. Винаги натиска сънливост на всеки 10 минути – това ме влудява! “ сподели тя пред The ​​Telegraph.

Ранвир живее с 10-годишния си Тушан, който споделя с някогашния си брачен партньор Ранджит Сингх Дехал. В последното си изявление Ранвир също избухна, че върви на разходки през уикенда с новия си мъж и тяхното петелче Шмизълс. „ През уикендите съм без грим и не ме интересува по какъв начин наподобявам “, избухна тя.

След нейнот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР