Рано ти се наложи да станеш мъж... Но волята, няма

...
Рано ти се наложи да станеш мъж... Но волята, няма
Коментари Харесай

Вълчо Арабаджиев Посрещна Рождения Си Ден В Ареста, Сестра Му С Разтърсващи Думи!

Рано ти се наложи да станеш мъж... Но волята, няма кой да ти отнеме, ти си войник. Гордея се с теб и съм компактно зад тила ти! Ще се борим до край! Обичам те... И нали знаеш, FOREVER and EVER together, no matter what! “, написа дъщерята на Арабаджиев за брат си.

Припомняме, че през вчерашния ден за следващ път бе отхвърлено настояването на юристите на Вълчо той да бъде пуснат от ареста и да му бъде изменена мярката за неотклонение. Последното изказване на бранителите му бе, че неврохирург е предложил синът на хотелиерите да бъде опериран, защото лекуването му с лекарства през последните 45 дни не е дало приемлив резултат. 22-годишният юноша пиел противовъзпалителни медикаменти, които влияели зле на стомаха му.

Той имал гръбначно заболяване в резултат на злополука, която е претърпял в Лондон през 2016 година Вълчо Арабаджиев е в ареста от четири месеца, откакто той и двете счетоводителки Ромелия Кирилова и Елена Караянева бяха арестувани при акция в хотелите на Арабаджиеви в София – „ Маринела “, и в Пловдив – „ Марица “, и упрекнати, че са част от незаконна група, занимавала се с укриване на налози и пране на пари.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР