Рано тази сутрин в полицейска акция по линия "наркоразпространение" в

...
Рано тази сутрин в полицейска акция по линия "наркоразпространение" в
Коментари Харесай

В Столипиново задържаха един от най-оборотните наркодилъри - Бедри

Рано тази заран в полицейска акция по линия "наркоразпространение " в пловдивския квартал "Столипиново " бе арестуван един от най-оборотните дилъри, прочут с прякора Бедри, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в града.

В хода на претършуване и изземване на улица "Сокол ", от вкъщи на 31 годишния мъж, чиновниците на Шесто районно управление (на МВР) са разкрили и иззели известно количество марихуана, амфетамин и 410 броя "бонзай ". Новото психотропно вещество от рода на синтетичните канабиноиди, набира известност на пазара на дрога от близо две години, прецизират от полицията.

Съдят 35-годишен рецидивист за нелегално държане на синтетичен опиат

По данни на чиновниците на реда, спрямо доза марихуана цената му е по-ниска, само че резултатът от използването му е по-дълготраен. Дилърът, който популяризира веществото най-вече към постройката на пощата в региона, е добре прочут на полицията. Мъжът има богато престъпно досие от прояви, които стартират с обири още като малолетен. Той е наследник на дилърката Донка, известна в квартала с прякора "Мос ".

55-годишната жена търгува с опиати от години и има няколко ефктивни присъди, последната от която е била 6 години отнемане от независимост и санкция от 100 хиляди лв., се споделя още в известието на полицията. Наркотикът, открит от полицията тази заран е бил прикрит в дамската чанта на момиче, близо до Бедри. Момичето също е арестувано и ще бъде разпитано. Образувано е досъдебно произвеждане, следва материалите по случая да бъдат докладвани в прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР