Рано тази сутрин се състоя Супербоул – финалът за купата

...
Рано тази сутрин се състоя Супербоул – финалът за купата
Коментари Харесай

Супербоул зарадва киноманите с нови кадри от най-чаканите филмови заглавия тази година

Рано тази заран се състоя Супербоул – финалът за купата на Националната футболна лига в Съединени американски щати. Това е най-гледаното и най-зрелищното спортно събитие оттатък Океана, което по традиция притегля вниманието на милиони киномани от целия свят, защото филмовите студиа оферират особено подготвяни спотове за някои от най-очакваните заглавия за годината. 54-тото издание на Супербоул не беше изключение и феновете съумяха да се насладят на нови, наелектризиращи фрагменти от Смъртта може да изчака, Черната вдовица, Бързи и гневни 9 и Топ Гън: Маверик. „ 25-ят Бонд филм ще промени всичко. “

Това дава обещание спотът на Смъртта може да изчака, който бележи емблематичен миг в историята на близо 60-годишния иконичен франчайз за шпионина на Нейно величество – сътрудник 007. В ролята на Джеймс Бонд за пети и финален път се завръща Даниел Крейг, който вечно промени визиите ни за облика и сполучливо се конкурира с Шон Конъри за купата „ най-любим Бонд “ на всички времена. В Смъртта може да изчака проектите на Джеймс Бонд за заслужена отмора още веднъж са нарушени от рискова задача, предоставена от Централно разузнавателно управление на САЩ.

Залогът е огромен, желанието за правдивост също. Наистина ли Смъртта може да изчака? Ще разберем на 8 април в кината на 2D, 3D и IMAX 3D. След години трепетно очакване, този май един от най-обичаните герои на Марвел – Черната вдовица, най-сетне ще получи своя независим филм. Черната вдовица ще опише образно впечатляващата, изпълнена с екшън, напрежение и тайнственост, прочувствена история на Наташа Романоф (Скарлет Йохансон) и нейния сложен път от рисков наемен палач на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), през сътрудник на ЩИТ, до един от най-важните членове на Отмъстителите. Изпълненият с динамичност спот на кино лентата разкрива нелекия избор, който ще би трябвало да направи Наташа, и главната опасност, която ще раздруса света ѝ, в лицето на енигматичния суперзлодей Таскмастър. Черната вдовица се завръща на 1 май в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX. На 22 май затягаме коланите за нетърпеливо предстоящата нова серия от една от най- известните и сполучливи кино поредици – „ Бързи и гневни “. В Бързи и гневни 9 почитателите ще се насладят на всички детайли, които харесват и свързват с обичаната от тях сага, както и, несъмнено, на няколко изненади, в това число и завръщането на обичан облик.

Чрез стегнат монтаж и отлична симбиоза сред тон и картина, атрактивният ефирен спот на Бързи и гневни 9 разкрива част от забележителните каскади във кино лентата и загатва за високия залог, който би трябвало да „ платят “ героите. Бързи и гневни 9 дава обещание да бъде най-мащабната, избухлива и вълнуваща част досега и ще форсира единствено в кината, IMAX и 4DX на 22 май. А през юли е време за едно от най-дългоочакваните продължения в историята на Холивуд ще влети в кината със скоростта на изтребител – Топ Гън: Маверик. Изправен пред нестабилно бъдеще и преследван от предишното си, Пийт „ Маверик “ Мичъл (Том Круз) се сблъсква с най- дълбоките си страхове в задача, която изисква най-голямата жертва от тези, които ще бъдат определени да полетят. А измежду тях е и лейтенант Брадли „ Рустър “ Брадшоу (Майлс Телър), наследник на починалия сътрудник и най-хубав другар на Маверик – Гуус. Новият спот, изпълнен с драматизъм и снимани в действителни условия, впечатляващи въздушни акробатики, дава поръчка, че Топ Гън: Маверик ще бъде спираща дъха история, която не трябва да бъде пропуща на на огромен екран. Затягайте коланите – Топ Гън: Маверик идва в кината и IMAX от 17 юли.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР