Рано тази сутрин се разбра, че 18-годишен младеж от град

...
Рано тази сутрин се разбра, че 18-годишен младеж от град
Коментари Харесай

Касапницата с 6 трупа станала след сюнет

Рано тази заран се разбра, че 18-годишен юноша от град Крън, който получил свидетелството си за правоуправление през март т.г., е бил зад кормилото на лек автомобил „ Мерцедес “, който се врязал към 1,15 часа на 14 октомври в „ Ауди “ по пътя от Казанлък за Габрово и стана причина за гибелта на шестима души.

Мерцедесът, ръководен от Юлиян Арнаудов се е движел с голяма скорост по правия сектор. В купето са били двамата братя Валентин и Илия Юлиянови и двама техни родственици Галин и Георги, които идвали от Казанлък и пътували към домовете си, написа в. Монитор.

По незнайни аргументи немското возило ненадейно е навлязло в насрещното платно и е се е забило в предницата на Ауди, карано от 42-годишен гражданин на Габрово с адресна регистрация в София.

Ударът е бил толкоз нечовечен, че се наложило колите да бъдат рязани с механична ножица, с цел да бъдат изкарани труповете.

По първична информация компанията е била на празненство във връзка сюнет на намиращото се наоколо до злополуката Крънско ханче, само че от там обявиха, че са затворили още към 20,00 часа.

В дребното градче описват, че Мерцедесът бил подарен на Юлиян от татко му напълно неотдавна.

Тепърва ще се обяснява дали младият Юлиян е използвал алкохол. Заради злополуката през цялата нощ придвижването от Казанлък за Габрово е било отклонявано по обходен маршрут.

От началото на годината на територията на Старозагорска област са регистрирани 32 смъртни случая при пътни катастрофи. Предпоследният е станал в неделя по пътя Стара Загора – село Богомилово, където е умрял един човек при верижна злополука.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР