Рано тази сутрин премиерът Бойко Борисов провери на място строежа

...
Рано тази сутрин премиерът Бойко Борисов провери на място строежа
Коментари Харесай

Борисов пак на джипа - инспектира АМ Хемус и обещава глоби

Рано тази заран министър председателят Бойко Борисов ревизира на място градежа на сектор от Автомагистрала " Хемус ". Той още веднъж се качи в джипа си и излъчваше инспекцията онлайн във Facebook.

Заедно с премиера в автомобила се качиха и строителни инженери, с цел да ревизират по какъв начин напредват строителните действия по автомагистралата.

В сектора с изключение на строителни служащи има и археолози. Един от специалистите заяви на Борисов, че цялото трасе, на което се намират, е археология и доникъде на декември от Министерството на културата би трябвало да оповестят дали са нужни спомагателни разкопки.

" Тук ли сте пипали баластрата? Казал съм, че ще има санкции за регионални шефове, за всички вас, в случай че още един път ме скарате с еколозите ", закани се министър председателят на ръководителя на обекта във връзка появилата се през вчерашния ден информация, че багери копаят коритото на река Вит, с цел да вземат речна баластра за градежа на Автомагистрала " Хемус ".

Борисов изиска еколозите да бъдат докарани на място, с цел да видят по какъв начин се правят дейностите. " Ще им обясните и ще извършите рекомендациите им. Разбра ли ме? ", настоя той.

Строителният инженер изясни на премиера, че сега се стараят да отводнят сектора и всекидневно на обекта работят по 90 служащи.

Той посочи, че сега са ангажирани съвсем всички фабрики у нас, които се занимават с изработването на греди, с цел да приготвят нужните близо 900 греди за мостовите уреди в региона. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР