Рано тази сутрин от складова база в Бургас под полицейска

...
Рано тази сутрин от складова база в Бургас под полицейска
Коментари Харесай

60 машини в четири лъча потеглиха от Бургас към 9 общини за балотажа

Рано тази заран от складова база в Бургас под полицейска защита потеглиха машините в общините, където в неделя ще има балотаж, съобщи кореспондентът на БГНЕС от района.


Миналата събота 586 машини, които цяла вечер се охраняваха, бяха върнати назад в София. 21 балотажа ще има в Бургаска област. В две общини – Несебър и Средец ще избират кмет. Два дни преди балотажа, на който ще може да се гласоподава с машини, доставчикът на машите от " Сиела Норма " предизвести, че има риск от недостатъци при отпечатването на хартиените разписки, защото ЦИК са заложили двойно по-голям от общоприетия размер на ролките.


„ Утре на изборите ще си проличи дали това е в действителност е проблем или не е. В момента се смъкват машините, вкарваме ги вътре. Обработват се секция по секция. Правим инспекция, сега, в който сме подготвени пускаме лъчовете ”, разяснява за БГНЕС представителят на „ Сиела Норма ” Петко Калев.


„ В 21 обитаеми места в 9 общински изборни комисии ще се проведат избори балотаж. Четири лъча, общо 60 машини ще отидат до обитаемоте места, където би трябвало да бъде осъществено гласуването с тях. По отношение на сигурността всичко е на доста високо равнище “, съобщи Марин Димитров, шеф на отдел „ Охранителна полиция ” към ОДМВР Бургас. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР