Рано тази сутрин криминалисти от ОД на МВР в Благоевград

...
Рано тази сутрин криминалисти от ОД на МВР в Благоевград
Коментари Харесай

Първо в Struma. com! Безпрецедентна акция! Полицаи щурмуваха килиите в следствения арест! Откриха телефони у Бахамата и жена му Лидия. Кои са охранителите помагачи...

Рано тази заран криминалисти от ОД на Министерство на вътрешните работи в Благоевград нахлуха в килиите на следствения арест, където направиха цялостен тараш на всички килии със арестувани лица.Акцията се провела след постъпила информация за използването на телефони и в търсене на неразрешени движимости измежду арестантите. При инспекцията у задържания за крупни измами Васил Петров- Бахамата и жена му Лидия са открити телефони, предмет на закононарушение., научи Първо и само Struma. com.

Кой от охранителите, които пазят арестантите си е затварял очите, следва да се обяснява. В същото време, до момента в който една група криминалисти в Благоевград тарашат килиите на арестантите, друга организира обиски под надзора на прокуратурата в къщата на Бахамата в Дупница, където под домакински арест е синът им Димитър,.

Какво търсят криминалистите и какво са разкрили ще съобщим по-късно през днешния ден. Подобна интервенция досега не е правена, по тази причина и шокът е огромен. Отдавна се приказва, че в арестите има лишени от независимост, които се употребяват с привилегии, само че за първи път има изрично доказателство за това и ще бъдат разследвани служителите-помагачи.

Припомняме, че Васил Петров-Бахамата и жена му Лидия бяха задържани за крупни измами в изключително огромни размери, след подадени тъжби от хора, оплетени в мрежите им. Семейството обещавало услуги против запращане на строителни фирми-обществени поръчки, на криминалнопроявени да оправят делата си, на хванати с алкохол да подменят пробите им и още куп сходни измами..

Районен съд Благоевград постанови мярка задържане под стража за Бахамата и жена му, а за сина им, който бе задържан в квартира в София -домашен арест. Съдът се смили над Димитър -Малката Бахама поради влошеното му здравословно положение. Той страда от паническо разстройство, открито при прегледите, преди да влезе зад решетките. Самият той признал пред лекарите, че взема антидепресант и транквилант, поради невротичното си разстройство.

Освен това, дни преди да бъде задържан Димитър-Бахамата е претърпял оперативна намеса по премахване на мастно топче на крайници, наоколо до гениталиите, белегът той показваше пред кореспондент, като диря от нанесен му побой, за който гръмна татко му пред дупнишка медия 5 дни след ареста им.. По скандалните изказвания на бащата и сина следва инспекция. За това по какъв начин Бахамата реши, че синът му е обичай в ареста и правилно ли е това, очаквайте детайлности скоро....
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР